• Facebook ikona
  • Youtube ikona

My v Dražiciach nezaháľame a vylepšili sme pre vaše pohodlie a bezpečnosť nový typ maloobjemových ohrievačov TO. Novinkou je taktiež nástupca elektrického štíhleho bojleru OKHE ONE, ktorý nesie označenie ONE/E a kompaktný dizajn rozširuje o nový elektronický termostat.

Elektrické ohrievače vody typu TO (trieda energetickej náročnosti A) sú vyrábané vo variantoch 4,6 a 9,6 litrov (TO 5.1 IN, TO 5.1 UP, TO 10.1 IN a TO 10.1 UP) a určené na veľmi ľahkú inštaláciu nad (i pod) odberné miesto. Rýchly ohrev vody zaisťuje výhrevné teleso s príkonom 1,5 kW. Ohrievač vody TO sa skladá z niekoľkých prvkov, ktorých kombinácia výrazne zvyšuje životnosť bojleru a zaručuje nízke tepelné straty: z oceľovej nádoby zo silného plechu opatrenej kvalitným smaltom, polyuretánovej izolačnej peny s nadúvadlami 4. generácie a horčíkovej ochrannej anódy. Okrem radu inovovaných technológií sme pre typ TO vyvinuli aj celkom nové obaly zo 100% recyklovateľných materiálov. Ďalšie informácie nájdete na produktovej stránke TO.

Elektrický bojler OKHE ONE/E zachováva skvelé vlastnosti svojho predchodcu, bojleru ONE, a kompaktný design dopĺňa o nový elektronický termostat. Viac o bojleri OKHE ONE/E nájdete na produktovej stránke.

 

KONTAKTY
Družstevné závody Dražice-strojírna s.r.o.
Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
Tel.: +420 326 370 911 
E-mail: info@dzd.cz