• Facebook ikona
  • Youtube ikona
Získali sme zlatú medailu v súťaži Český výrobok roka 2021

Sme veľmi hrdí na to, že si znovu odnášame ocenenie v prestížnej ankete Český výrobok 2021 v kategórii Elektronika a vykurovacia technika - tento rok za limitovanú edíciu plochého ohrievače vody OKHE ONE / E 80.

Tento bojler v atraktívnom čiernom a striebornom prevedení je určený k ohrevu vody pomocou keramického vykurovacieho telesa s výkonom 2 kW. Jeho súčasťou je tiež polyuretánová izolačná pena, antikorózne vrstva či unikátny koncept dvoch nádob umožňujúce rýchly ohrev vody. Ďakujeme týmto vám - našim zákazníkom - aj odbornej verejnosti za priazeň a dôveru, ktorú v nás a naše výrobky vkladáte. Berieme ju ako záväzok, aby sme naďalej vyvíjali kvalitné produkty šetrné k vašej peňaženke aj životnému prostrediu.

Asociácia Český výrobok už 15 rokov podporuje tuzemské produkty, kontroluje ich pôvod aj nezávadnosť a udeľuje licenciu na používanie ochrannej známky Český výrobok. Pravidelne tiež vyhlasuje anketu rovnakého mena o najlepší potravinárske a nepotravinárske výrobky, v ktorej sú dané produkty hodnotené zástupcami českých výrobcov alebo zákazníkov podľa vopred daných parametrov, kvality a vzhľadu.

KONTAKTY
Družstevné závody Dražice-strojírna s.r.o.
Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
Tel.: +420 326 370 911 
E-mail: info@dzd.cz